Termékeink

Saját márkás termékek

Professzionális bőrápoló és kozmetikai részlegünk az Anaconda Professional, ahol a fejlesztések a lehető legjobb eredmények elérése érdekében történnek. Legyen a bőre akár száraz, zsíros, olajos, akár érzékeny, vagy normál, termékeink segíthetnek többek között hidratálni, feszesíteni, csökkenteni a ráncokat. A krémjeink, szérumaink, tonikjaink és maszkjaink tervezésekor az volt a célunk, hogy használatukkal a bőr a lehető legjobb ápolást kapja. Próbálja ki szettjeinket is a teljes napi szépségápolási rutin kialakításához. Rosacea és akné kezelésekhez és ránctalanításhoz is ajánlunk termékeket. Kiváló minőségű, professzionális környezetre tervezett termékeket kínálunk széles választékban.

Az Anaconda Professional kozmetikumok gyártásának története egészen 1983-ig nyúlik vissza, amikor létrehoztuk az ANACONDA márkát. A tevékenység ekkoriban kizárólag a kozmetikusi piacra kifejlesztett professzionális termékek gyártására és forgalmazására koncentrálódott. Bizony, ez a fantasztikus MAGYAR professzionális márka az elsők között kínált a hazai kozmetikusoknak minőségi kozmetikumokat! Ezen termékek - elsősorban a hazánkban először megjelenő lehúzható maszkok - sikerén felbuzdulva, 1988-tól a lakossági szegmens számára is bevezetésre került egy vadonatúj, átfogó otthoni szépségápolási szortiment (Anaconda, Clearoderm, Aerovill) mely márkák szintén hamar népszerűek lettek a belföldi piacon.

2000-ben az ANACONDA márka átfogó, külső és belső megújítására került sor, amit hamarosan követett a szakmai portfólió nagyszabású modernizálása. A 2004-ben befejeződött műszaki és technológiai fejlesztések után a veszprémi gyárunk az egyik legfejlettebb kozmetikai gyártó üzemmé vált Közép-Európában. Széles körű tapasztalattal és jelentős gyártókapacitással rendelkezünk, amely márkás és saját márkás kozmetikumok és szépségápolási termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott. Fejlesztési tevékenységünket és termékeink megbízhatóságának folyamatos ellenőrzését külön termékfejlesztési-, mikrobiológiai és minőségellenőrzési laboratóriumainkban végezzük. Gondosan megtervezett folyamataink mellett jól képzett szakembereink és gyakorlott munkatársaink elhivatottságának köszönhető, hogy a legváltozatosabb igényekre is ötletes és rugalmas megoldásokat tudunk kínálni. Kiemelten nagy hangsúlyt helyezünk a minőségre, higiéniára és termékbiztonságra. A beérkező alap- és csomagolóanyagok szigorú minőségellenőrzési vizsgálatokon esnek át, késztermék pedig csak abban az esetben kerül felszabadításra és hagyhatja el a telephelyet, ha a tesztelési folyamataink során megbizonyosodtunk arról, hogy a késztermék minden paramétere megfelel az előírásoknak.

A sorozatgyártás megkezdése előtt receptúráinkat számos próbának vetjük alá, melyek magukban foglalják a házon belüli, különböző hőfokon elvégzett stabilitás teszteket, miáltal garantálni tudjuk termékeink hosszú és biztonságos élettartamát. Laboratóriumainkban képzett vegyész és mikrobiológus szakemberek végzik az új formulák kifejlesztését és tesztelését, kizárólag ellenőrzött minőségű és tanúsított beszállítóktól származó alapanyagok és eszközök felhasználásával.

 Az új ANACONDA PROFESSIONAL portfólió a szakma elvárásaihoz jobban alkalmazkodó termékstruktúrával, új innovatív alapanyagokkal és magas hatóanyag-tartalommal kínál teljes kezelési sor megvalósítására alkalmas megoldást, a folyamatos fejlesztés és megújulásra való törekvés mellett.

PL Beauty Cosmetics PL Beauty Cosmetics PL Beauty Cosmetics

Bérgyártás

Biztosak vagyunk benne, hogy csak akkor érhetünk el kiemelkedő sikereket az üzleti partnerkapcsolatokban, ha nemcsak a saját márkáink számára fejlesztünk ki és állítunk elő színvonalas termékeket, hanem értékes marketing, kereskedelmi, logisztikai és technológiai támogatást nyújtunk a bőr- és hajápolás kategóriák bérgyártása során is. Több évtizedes szakértelmünk lehetővé teszi a legösszetettebb személyre szabott vevői igények kielégítését is. Gondosan megtervezett eljárásainknak és magasan képzett, tapasztalt szakembereink lelkiismeretességének és elkötelezettségének köszönhetően mindig tudunk intelligens és személyre szabott megoldásokat kínálni meglévő és potenciális ügyfeleink számára. Folyamatosan fejlesztjük létesítményeinket, infrastruktúránkat, termelőeszközeinket és folyamatainkat, hogy mind a magasan automatizált töltősorainkon, mind a nagyobb rugalmasságot biztosító félautomata töltőegységeinken a legszigorúbb előírásoknak is megfelelő termékeket tudjunk előállítani, mivel tevékenységünk középpontjába a minőséget állítjuk. Csomagolástípusok széles skáláját fejlesztjük ki, szerezzük be és illesztjük gyártásba a termékfunkcióknak, a márkatervezésnek és legfőképp a fogyasztói igényeknek megfelelően, amelyeket folyamatosan nyomon követünk.

PL Beauty Cosmetics PL Beauty Cosmetics

Tekintse megBemutatkozó videónkat

Megnézem

KapcsolatPL Beauty Cosmetics Kft.

H-8200 Veszprém, Juhar u. 8.

Telefon: +36 88 576 800
Fax: +36 88 576 801
E-mail: info@plbeautycosmetics.hu

Aerovill
Anaconde Professional
Clearoderm
Anaconda