Márkáink

Az Anaconda Professional kozmetikumok gyártásának története egészen 1983-ig nyúlik vissza, amikor létrehoztuk az ANACONDA márkát. A tevékenység ekkoriban kizárólag a kozmetikusi piacra kifejlesztett professzionális termékek gyártására és forgalmazására koncentrálódott. Bizony, ez a fantasztikus MAGYAR professzionális márka az elsők között kínált a hazai kozmetikusoknak minőségi kozmetikumokat! Ezen termékek - elsősorban a hazánkban először megjelenő lehúzható maszkok - sikerén felbuzdulva, 1988-tól a lakossági szegmens számára is bevezetésre került egy vadonatúj, átfogó otthoni szépségápolási szortiment (Anaconda, Clearoderm, Aerovill) mely márkák szintén hamar népszerűek lettek a belföldi piacon.

2000-ben az ANACONDA márka átfogó, külső és belső megújítására került sor, amit hamarosan követett a szakmai portfólió nagyszabású modernizálása. A 2004-ben befejeződött műszaki és technológiai fejlesztések után a veszprémi gyárunk az egyik legfejlettebb kozmetikai gyártó üzemmé vált Közép-Európában. Széles körű tapasztalattal és jelentős gyártókapacitással rendelkezünk, amely márkás és saját márkás kozmetikumok és szépségápolási termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott. Fejlesztési tevékenységünket és termékeink megbízhatóságának folyamatos ellenőrzését külön Termékfejlesztési és Mikrobiológiai, illetve Minőségellenőrzési laboratóriumainkban végezzük. Gondosan megtervezett folyamataink mellett jól képzett szakembereink és gyakorlott munkatársaink elhivatottságának köszönhető, hogy a legváltozatosabb igényekre is ötletes és rugalmas megoldásokat tudunk kínálni. Kiemelten nagy hangsúlyt helyezünk a minőségre, higiéniára és termékbiztonságra. Minden beérkező csomagolóanyag mikrobiológiai vizsgálaton esik át, késztermék pedig csak akkor hagyhatja el a telephelyet, ha egy ötnapos tesztelés során megbizonyosodtunk arról, hogy a késztermék minden paramétere megfelel az előírásoknak.

A sorozatgyártás megkezdése előtt receptúráinkat számos próbának vetjük alá, melyek magukban foglalják a házon belüli, több hőfokon elvégzett stabilitás teszteket, illetve az un. challange tesztet is. Ezáltal tudjuk garantálni termékeink hosszú és biztonságos élettartamát, hogy munkád során ne kelljen aggódnod emiatt. Termékfejlesztési laboratóriumunkban, a szakmai igényeknek megfelelően, képzett vegyész és mikrobiológus szakemberek végzik az új formulák kifejlesztését és tesztelését, kizárólag ellenőrzött minőségű és tanúsított beszállítóktól származó alapanyagok felhasználásával.

 Az új ANACONDA PROFESSIONAL portfólió a szakma elvárásaihoz jobban alkalmazkodó termékstruktúrával új, innovatív aktív anyagokkal és magas hatóanyag-tartalommal kínál teljes kezelési sor megvalósítására alkalmas megoldást, a folyamatos fejlesztés és megújulásra való törekvés mellett.

KapcsolatPL Beauty Cosmetics Kft.

H-8200 Veszprém, Juhar u. 8.

Telefon: +36 88 576 800
Fax: +36 88 576 801
E-mail: info@plbeautycosmetics.hu

Aerovill
Anaconde Professional
Clearoderm
Anaconda