Bemutatkozás PL Beauty Cosmetics Kft.

A PL Beauty Cosmetics Kft. jelentős kapacitásokkal rendelkező kozmetikai gyártó cég, márkás és saját márkás szépségápolási termékek gyártása és fejlesztése terén szerzett széleskörű tapasztalattal. Telephelyünk Nyugat-Magyarországon, Veszprémben található, mintegy 1,5 órás autóútra a fővárostól, 2,5 órányira pedig Bécstől. Több évtizedes szakértelmünkkel és tapasztalatainkkal, folyamatos fejlesztés alatt álló infrastruktúránkkal és gépparkunkkal a legbonyolultabb vevői igények teljesítésére is készen állunk. Eddigi sikereinket tudatosan megtervezett eljárásaink, lelkiismeretes, elkötelezett, magasan képzett szakembereink, partnereink számára kidolgozott intelligens és személyre szabott megoldásaink segítették elő.

Küldetésünk, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk partnereinknek a saját márkás kozmetikumok fejlesztése és bérgyártása területén. Jövőképünk egyszerű: ügyfeleink első számú beszállítójává válni, velük hosszú távú együttműködést kiépíteni és ápolni.

Partnereink cégünkkel együttműködve világszinvonalú erőforrásokhoz férhetnek hozzá. Szakértelmünk minden területre kiterjed, a piackutatástól és a kreatív ötletektől kezdődően a termékfejlesztésen, a termékregisztrációban és megfelelőségi szabályozásban nyújtott támogatáson keresztül egészen a megvalósításig. Kollégáink olyan sorozatgygyártást megelőző folyamatokban is támogatják meglévő és potenciális ügyfeleinket, mint a teljeskörű projekt menedzsment, gyártási próbák és tesztek kivitelezése, kapacitástervezés, hazai-, regionális és gobális beszerzés- és ellátási lánc menedzsment, mígnem megvalósul a termékspecifikációk alapján történő sorozatgyártás, melyet szigorú minőségbiztosítási szabályok és minőségellenőrzési folyamatok kísérnek. Kiegészítő szolgáltatásként készletgazdálkodási megoldásokat és teljeskörű logisztikai szolgáltatást is nyújtunk partnereinknek.

Kozmetikai bérgyártóként a PL Beauty Cosmetics olyan vállalatnak vallja magát, amely partnereivel szorosan együttműködve megfelelően előkészített és kifejlesztett, vonzó árú, kiváló minőségű, innovatív termékeket hoz létre, hozzájárulva ezzel a márka sikeres megerősödéséhez, kiemelkedő versenyelőnyöket teremtve ezáltal ügyfelei számára.

A több, mint 150 alkalmazottat foglalkoztató veszprémi üzemünk 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően különleges hírnévre tett szert az iparágban. Fejlesztői és gyártói képességeink és technológiáink széles skáláját folyamatosan fejlesztjük a világ minden részéről érkező ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása érdekében. A kutatás- és fejlesztés területén szerzett tapasztalatainkat kihasználva meglévő és leendő ügyfeleinket is olyan termékötletekkel tudjuk támogatni, mely lehetővé teszi, hogy ezek az ötletek sikertörténetekké válhassanak.

Ügyfeleinknek soha nem kell aggódniuk a megrendeléseik időben történő teljesítése miatt, hiszen a  kapacitás-tervezésre, a projektmenedzsmentre, a hazai és globális beszerzési folyamatok felügyeletére, és nem utolsó sorban az ellátási lánc-menedzsmentre külön erőforrások kerültek felállításra a szervezetünkön belül, miközben a minőség-ellenőrzés és a készletgazdálkodás szigorú felügyelete is biztosított. Célunk egyszerű: ügyfeleink igényeit a legmagasabb színvonalon kiszolgálni saját márkás termékeink kifejlesztése és a kozmetikai bérgyártás területén egyaránt. Víziónk, hogy hosszú távú partnerkapcsolatok kiépítésével ügyfeleink első számú beszállítójává válhassunk.

Büszkék vagyunk, hogy nemcsak minőségi termékeket állítunk elő, hanem magas színvonalú marketing-, kereskedelmi, logisztikai és műszaki támogatást is nyújtunk partnereink részére a munkánk során. A PL Beauty Cosmetics számára a minőség mellett a higiéniai szabványok is kiemelt fontosságúak. Eljárásaink szerint a beérkező alapanyagokat mikrobiológiai és spektrofotometriás vizsgálatnak vetjük alá, és a bevizsgált alapanyagokat csak a megfelelő vizsgálati eredmények ismeretében engedjük gyártásba. Emellett a késztermékek csak az előírt mikrobiológiai ellenőrzési folyamat után hagyhatják el a telephelyet, amely során megbizonyosodunk arról, hogy a termékeink higiéniai, minőségbiztosítási, termékbiztonsági és termékspecifikációs szempontokból is 100%-ig megfeleljenek a követelményeknek. A partnereinkkel való szoros együttműködés előnye, hogy tudatosan megtervezett eljárásainkkal a legösszetettebb elképzeléseket is meg tudjuk valósítani. Szakértő gárdánk folyamatosan azon dolgozik, hogy költséghatékony módon testre szabott, egyedi megoldásokat tudjunk kínálni, amelyek versenyképes átfutási időn belül jó minőségű terméket eredményeznek teljes nyomon követhetőség mellett, az ISO 22716:2007 ('helyes kozmetikai gyártási gyakorlat' - GMP) minőségbiztosítási szabvány szigorú előírásait is teljesítve.

Műszaki fejlesztéseink közé tartozik többek között speciális vákuumtechnológiás gyártógépsorunk 50-200-1000-2000 kg kapacitású gyártókészülékekkel, integrált intelligens kamerarendszerünk a töltősorok ellenőrzéséhez, folyamatosan megújuló töltőgépparkunk új tubus- és tégelytöltőgépei, valamint említést érdemel minőségirányítási rendszerünk, amely szigorúan illeszkedik az ISO 9001, az ISO 22716 GMP és az ISO 13485 (orvostechnikai eszközök) szabványokhoz, melyek éves felülvizsgálatát és három évente történő újratanúsítását az SGS végzi. A legyártott, kiszerelésre váró félkész termékek köztes tárolását higiénikus, -20 – +40 fokos hőmérséklet-ingadozásnak is ellenálló konténerekben, ezen belül higiénikus, egyszer használatos, légmentesen zárható fóliazsákokban oldjuk meg.

Az elmúlt évek során a szépségipar megérezte a világjárvány hatását: egyes becslések szerint 30%-kal csökkent a a kereslet a kozmetikai termékek iránt, mellyel párhuzamosan a luxus- és a tömegpiaci termékek közötti szakadék csak nőtt, ahogy a vásárlói trendek és a vásárlási szokások hirtelen megváltoztak. Cégünknek új, agilis megközelítéssel sikerült alkalmazkodnia ezekhez a kihívásokhoz, továbbra is haladunk előre, és folyamatos befektetésekkel még tovább fejlesztjük képességeinket. Jelenlegi gépparkunk a hidegtechnológiás felületaktív formulák gyártását 5 tonnás sarzsméretig, a meleg technológiás formulákét pedig legfeljebb 3 tonnás sarzsméretig teszi lehetővé, és rendelkezésre állnak speciális vákuumtechnológiás gyártókészülékek is egészen 2 tonnás sarzsméretig. Termékfejlesztési laboratóriumunkban szakembereink a leginnovatívabb alapanyagok használatával végzik az új termékek formuláinak kifejlesztését.

A jövőre vonatkozóan a csomagolás és a raklapépítés teljes körű automatizálását tűztük ki célul, vizsgáljuk az utántöltő tasakok és az egyszer használatos maszkok gyártási lehetőségeit is, miközben egy kompex vonalkód-rendszeres anyag-és terméknyilvántartó rendszer integrálása nemrég fejeződött be vállalatunknál.  A műszaki és minőségbiztosítási fejlesztéseinken felül – szolgáltatásainkat bővítendő - projekteket indítottunk a Vegán és Ecocert tanúsítványok megszerzésére vonatkozóan is.

PL Beauty Cosmetics PL Beauty Cosmetics PL Beauty Cosmetics PL Beauty Cosmetics PL Beauty Cosmetics PL Beauty Cosmetics PL Beauty Cosmetics

Tekintse megBemutatkozó videónkat

Megnézem

KapcsolatPL Beauty Cosmetics Kft.

H-8200 Veszprém, Juhar u. 8.

Telefon: +36 88 576 800
Fax: +36 88 576 801
E-mail: info@plbeautycosmetics.hu

Aerovill
Anaconde Professional
Clearoderm
Anaconda