Hírek

PLMA Nemzetközi Testületi Tagság 2023

A PL Beauty Cosmetics Kft-t a globálisan mintegy 3500 tagból álló PLMA (Private Label Manufacturer's Association) testületi tagjai közé választották.

A PL Beauty Cosmetics Kft-t 2023. januárjában a PLMA (Private Label Manufacturers Association ('sajátmárkás termékeket bérgyártó vállalatok szövetsége') nemzetközi testületi tagjává választották. Az 1979-ben alapított, a bérgyártók érdekképviseletét világviszonylatban is egyedüliként ellátó szervezet mára mintegy 3500 taggal büszkélkedhet, ahol a tagság megszerzése minden saját-márkás termék bérgyártásával és disztribúciójával foglalkozó vállalkozás számára lehetséges. A tagok között a multinacionális óriás-vállalatoktól kezdődően a kis családi vállalkozásokig minden 'méret' megtalálható, a képviselt termékkategóriákon belül pedig találkozhatunk élelmiszeripari, háztartás- és vegyipari, szépségápolási és kényelmi/szabadidős kategóriákkal is, a PLMA tagság pedig ezen termékek értékesítésében és új kapcsolatok kiépítésében nyújt támogatást. A PLMA a bérgyártó vállallatok és a kereskedelmi láncok, disztribúciós hálózatok képviselőinek személyes találkozásra is lehetőséget kínál az évente egyszer, májusban megrendezésre kerülő "World of Private Label" elnevezésű nemzetközi szakkiállítás és vásár megrendezésével, melyet kategóriájában vezető rendezvényként ismer a szakma. A szövetség a tagjai számára a The Nielsen Company közreműködésével exkluzív piackutatási adatokhoz és információkhoz való hozzáférést biztosít az 'Évkönyv' nevű éves kiadványában. A PLMA Évkönyv segítségével 18 ország több mint 7000 termék-kategóriájában juthatunk értékes piaci információkhoz.

Reméljük, Önt is standunk vendégei között üdvözölhetjük a 2023. május 23-24-én megrendezésre kerülő eseményen az amszterdami RAI kiállítási központban!

.

KapcsolatPL Beauty Cosmetics Kft.

H-8200 Veszprém, Juhar u. 8.

Telefon: +36 88 576 800
Fax: +36 88 576 801
E-mail: info@plbeautycosmetics.hu

Aerovill
Anaconde Professional
Clearoderm
Anaconda